Energieadvies

In een woning kan gemiddeld tot 32% op energie bespaard worden. Aan de hand van een energiescan of energieaudit wordt uitgezocht waar de grootste energievreters zitten en welke maatregelen ertegen getroffen kunnen worden. De hele woning wordt doorgelicht en hier wordt vervolgens een rapport van afgeleverd.

We bieden 2 soorten audits aan:

Energiescan

Hierbij maken we een inspectie van uw woning en bekijken samen met u de problemen. Ter plaatse krijgt u de nodige uitleg en nadien stellen we voor u een document op met mogelijke energiebesparende oplossingen samen met de prioriteit en efficiƫntie ervan.

Energieaudit

Dit is een uitgebreid persoonlijk advies waarbij we de gehele woning gedetailleerd in de kaart brengen. Zo kunnen wij u een meer berekend beeld geven op de daling van uw energieverbruik per investering

,

Verschil

De Energiescan is een handige manier om te weten te komen hoe u met enkele kleine ingrepen reeds grote besparingen kunt realiseren. U weet welke investeringen u eerst kan doen en of deze veel zullen opleveren. Het advies krijgt u ter plaatse en nadien volgt een beknopte samenvatting op papier.

De Energieaudit is een berekening van uw bestaande woning en het besparingspercentage per investering. Zo krijgt u een duidelijk beeld van hoeveel uw woning nu en in de toekomst zal gaan verbruiken. U kunt met deze cijfers eenvoudig de terugverdientijd met uw offertes gaan evalueren. De energieaudit wordt gevolgd door een uitgebreid verslag met analyse en simulaties.